Skip to main content

Online introductieworkshop: Intuitief coachen – de kracht van Transformational Presence

middag

In de 2,5 uur durende gratis online interactieve workshop ‘Intuïtief Coachen – De Kracht van Transformational Presence’ maak je kennis met de kracht en praktische toepassing van de ‘Drie Fundamentele Vragen’ van Transformational Presence en het circulaire model dat daaruit voortvloeit. Er wordt ingegaan op de specifieke kenmerken van Intuïtief Coachen en de bijhorende coach-houding. We doen een verkennende oefening waarin je contact maakt met de informatie die beschikbaar is via de 3 intelligenties, oftewel je hoofd, je buik en je hart.

Dit is een ervaringsgerichte en interactieve workshop. Tijdens onze tijd samen ga je aan de slag met één of als je wilt meerdere actuele vraagstukken of uitdagingen die je hebt. Samen creëren we een ruimte voor ontdekkingen, nieuwe inzichten opdoen en focus op actie.

De voorwaarden scheppen voor een leuke, rijke en impactvolle ervaring. Houd er alsjeblieft rekening mee dat dit GEEN doorsnee webinar is; het is een live en interactieve workshop. Samen creëren we de voorwaarden voor een inspirerende, rijke en impactvolle ervaring. Wees voorbereid om je camera aan te houden, om volledig aanwezig te zijn tijdens de workshop en om je inzichten en bewustwording te delen. De workshop heeft voor jou de meeste impact en waarde als je een situatie, project of vraagstuk hebt waar je momenteel mee worstelt of wat helderheid over wilt krijgen. Je hoeft niet te praten over de inhoud van je situatie, dus het kan zo persoonlijk of uitdagend zijn als je wilt.

Donderdag 1 september: 14:00 – 16:30 uur óf
Vrijdag 23 september 2022: 14:00 – 16:30 óf
Donderdag 10 november 2022: 14:00 – 16:30 uur