Wat kenmerkt jou in een paar kernwoorden?

enthousiast - aanwezig - authentiek - gedreven - zin voor diepgang - kunstminnend - eerlijk - verbindend - zin voor humor

Vanuit welke waarden leef je?

respect - integriteit - verbondenheid - gelijkwaardigheid - authenticiteit

Wat is je passie?

Mijn soul-mission is: " I inspire and enjoy the beauty of being". Ik wil de ander in contact brengen met kunst/schoonheid om hem/haar in contact te brengen met de eigen innerlijke schoonheid. Het werkt helend, één-makend zowel voor de ander als voor mezelf. Dat geeft zin aan mijn bestaan.

Waar ben je goed in?

Het zien van en vertrouwen in het potentieel van de ander, zelfs al ziet hij/zij het nog niet. Ik bied de veilige ruimte waarin de ander dat unieke potentieel kan exploreren. Zo kan hij of zij de eerstvolgende stap zetten om de eigen soul-mission te beleven. Ik onderschrijf de gedachte van Martin Buber: "Elk werkelijk leven is ontmoeting".

In welke branches ben je actief?

Als coach en trainer ben ik voornamelijk actief in bedrijven, organisaties en kmo's. Ik superviseer coaches, HR managers en coachende leidinggevenden. Ik doe ook loopbaanbegeleiding.

Waar waarderen je cliënten je om?

Cliënten waarderen mijn capaciteit om rustig aanwezig te zijn en de ruimte die ik creëer voor reflectie en exploratie. Ze waarderen mijn pertinente vragen en mijn capaciteit om me kwetsbaar op te stellen. Ik voel me tochtgenoot op een boeiende ontdekkingsreis. cliënten appreciëren ook mijn kunstzinnige toets (gebruik van poëzie, muziek, schilderkunst in coaching en training).

Wat is je favoriete quote?

Als je een man behandelt zoals hij lijkt te zijn, maak je hem erger dan hij is. Maar als je een man behandelt alsof hij al is wat hij mogelijk zou kunnen zijn, maak je hem tot wat hij zou kunnen zijn. J.W. Goethe