Transformational Presence Community dag zaterdag 25 september 2021

ochtend

‘Op ontdekkingsreis met onze TP-community’

‘Alles is in beweging, niets is in rust.’ Dit hermetisch principe lijkt in deze tijd aan de orde van de dag. Ook binnen Transformational Presence is er volop beweging. De afgelopen jaren heeft Alan met zijn boeken, trainingen, coaching en speeches een fantastische, solide basis gelegd voor dit gedachtengoed. Nu hij expliciet heeft aangegeven een andere rol te willen gaan vervullen, voelen we dat de energie transformeert. Wat betekenen de veranderingen voor ons als Nederlands- en Vlaamstalige community? Wat wil er hier gebeuren, wat wordt er mogelijk en wie vraagt dit ons te zijn? We willen samen met de community-leden op reis gaan om hier antwoorden op te vinden. In een open en experimentele leeromgeving gaan we op 25 september a.s. op de Transformational Presence manier samen ontdekken, leren, en denken in mogelijkheden.

Op zaterdag 25 september verkennen we samen het parcours van de eerste etappe. We zetten de intentie en focussen op wat we willen manifesteren. Wat zijn de zaadjes die we op de best mogelijke manier tot ontwikkeling willen brengen? Wat willen we achter ons laten? En welke waarden zijn belangrijk in onze reis? We willen met elkaar een open en experimentele leeromgeving creëren, waarin we samen leren, ontdekken en denken in mogelijkheden. Een werkatelier, waarin mag gebeuren wat er wil gebeuren. Wij bieden de werkwijze aan voor de bijeenkomst. Het collectieve bewustzijn, de ervaringen, inzichten en inzet van de aanwezigen zorgen voor de rest!

Een globale outline van het programma:

09:15   Inzoomen

09.30   Welkom en introductie

10.00  Wat is de essentie van jouw relatie met Transformational Presence?

11.00  Biobreak

11.10  Wat is het potentieel van de Community?

12.00  De volgende stap

12.15  Check-out

Als je belangstelling hebt om de Community dag op 25 september a.s. bij te wonen, schrijf je dan in via de link https://share.hsforms.com/1hR9ivWcCTXqy6ao6_PLu1w5l8z8.             Je krijgt na verzending van het formulier meteen een bevestiging van inschrijving en krijgt een paar dagen voor de meeting de zoomlink thuisgestuurd, evenals een nadere inkleuring van het programma.