Transformational Presence Community dag op locatie 8 februari 2022

middag en avond

“Coming together is the beginning. Keeping together is progress. Working together is success.”  Henry Ford

We hebben de intentie gezet om onze volgende communitydag op dinsdag 8 februari van 13.00 tot 20.00 uur live op locatie te organiseren. Naast een plenair onderdeel willen we community-leden een podium bieden om zelf een workshop te begeleiden. We hebben hiertoe een optie genomen op de eventlocatie Vrij, een stijlvol gerenoveerd monumentaal pand gelegen op Landgoed Anckerwaerdt aan de dijk in Culemborg. De locatie is zowel met de auto als met openbaar vervoer vanuit Nederland en België goed bereikbaar.

De naam van de locatie ‘Vrij’ is inspiratiebron voor het thema van de dag, te weten Vrij-buiten’. Volgens de Van Dale is dat een ‘onconventioneel iemand die zijn eigen gang gaat’.  Een term die wel op de leden van onze community past! Leden van de Transformational Presence Community hebben immers geleerd anders te kijken, andere keuzes te maken en zich anders te laten zien in de wereld. Waardoor ze de kansen die in elke situatie en omstandigheid zijn gelegen kunnen benutten en daardoor andere -niet verwachte- resultaten realiseren. We willen graag zoveel mogelijk Transformational Presence vrijbuiters verwelkomen op 8 februari, dus sporen we je hierbij aan om je z.s.m. in te schrijven!

We beginnen de middag met een plenaire sessie. waarin we dieper duiken in het thema. Daarna bieden we communityleden de gelegenheid zgn. cross-over workshops van maximaal een uur te organiseren. Cross-over workshops zijn inspiratiesessies waarbij werkwijzen worden geïntroduceerd die gerelateerd zijn aan/ geïnspireerd worden op het gedachtegoed van Transformational Presence. Centraal staan dus:

  • Het werken met het potentieel van mensen, situaties en organisaties;
  • Het vergroten van het bewustzijn over en het zetten van stappen m.b.t. de aanstormende toekomst;
  • Het gaan staan in keuzes en mogelijkheden.

In de cross-over wordt een beleving gecreeerd, wordt er actief verbinding gemaakt tussen de deelnemers en wordt aandacht besteed aan de vraag welke overeenkomsten en verschillen er zijn ten opzichte van de Transformational Presence benadering en wanneer je voor de geintroduceerde methodiek zou kunnen kiezen.

Voel je je geroepen een bijdrage te leveren en/of heb je leuke ideeën, schroom dan niet contact op te nemen met Sascha Krijger, s.krijger@planet.nl. Samen gaan we kijken of en zo ja op welke wijze e.e.a. ingepast kan worden in het programma van de middag.

Deelnemen aan de Community-dag kan via het  Aanmeldformulier Community-dag 8 februari 2022. De gevraagde bijdrage is voor early birds € 99,– incl. BTW (inschrijven en betalen tot en met 5 december a.s.). De prijs is € 121,- incl. BTW als je je na deze datum inschrijft. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, versnaperingen en dinerbuffet.  Als het event door overheidsmaatregelen niet live kan plaatsvinden, dan krijg je uiteraard je geld terug en kan je zelf bepalen welke donatie je voor het hiervoor in de plaats komende zoomevent wilt geven.

We hopen heel veel graduates op 8 februari 2022 live te mogen verwelkomen.

Josephine van den Bogard, Sitara Edward, Sascha Krijger, Vincent Sark