Online Nederlands- en Vlaamstalige community dag 5 mei 2021: sla je vleugels uit!

Op 5 mei 2021 organiseren wij tussen 13.30 en 16.30 uur onze volgende online Community-dag voor de Nederlands- en Vlaamstalige Transformational Presence gemeenschap. Het thema is

SLA JE VLEUGELS UIT’

Het programma ziet er als volgt uit:

13.30 Welkom en opwarmer ‘Neem je eigen vleugels waar‘.

13.50 Wat vraagt er om vleugels te krijgen?  Wat is de invitatie rond de rol die jij in de wereld te spelen hebt?

14.25  Maak je vleugels klaar voor de vlucht! Hoe krijg je de stuwkracht onder jouw vleugels om op de invitatie in te gaan?

15.10  Hoe krijg ik een krachtige vleugelslag? Wat wordt er mogelijk als je je volle potentieel benut?

16.10  Sla je vleugels uit en vlieg! Breng het geleerde in de praktijk!

Net als tijdens de beide vorige bijeenkomsten willen we een aanbod voorschotelen voor vogels van divers pluimage. We zullen verbindingen tussen de aanwezigen bevorderen, uitwisseling van inzichten stimuleren en ervoor zorgen dat je desgewenst je trekroute kunt bepalen. We variëren tussen plenaire sessies en break-out groepen, en gebruiken een diversiteit aan werkvormen.

Als je belangstelling hebt om de Community-dag bij te wonen, geef je dan op via het aanmeldformulier.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar info@transformationalpresence-community.nl.  Voeg dit mailadres ook toe aan je adressen, dit om te voorkomen dat je toekomstige informatie misloopt doordat deze in de spam terecht komt.

We vragen een donatie tussen de 15 en 50 euro voor de middag en verzoeken je bij inschrijving het gekozen bedrag over te maken op IBAN NL 85 RABO 0121 689 778 t.n.v. Seale Foundation onder vermelding van ‘donatie community dag 5 mei’. Met de donaties dekken we de kosten die tot op heden door Stichting Seale zijn voldaan. Denk hierbij aan de website en emailhosting, evenals aan het vullen van een supportpotje waarmee we een financiële bijdrage kunnen geven aan mensen die door omstandigheden niet over voldoende middelen beschikken om het hele bedrag van een signature programma zelf te betalen.

We zien je inschrijving graag tegemoet en vertrouwen erop dat we met elkaar weer een stimulerende middag zullen hebben.

Caroline Veerman, Sascha Krijger, Sitara Edward en Vincent Sark