Levensmissie intensive

Misschien houden (sommige van) onderstaande bekommernissen je bewust of onbewust bezig:

  • Je hebt het gevoel dat het tijd is een volgende stap te zetten, alleen krijg je deze maar niet helder. Alsof je op de tast leeft.
  • Er weerklinkt al een tijdje een stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat er iets is dat je mist in het leven.
  • Er is ergens een diep verlangen iets anders te willen doen met je leven, iets dat je meer vervult, maar wat?
  • Je maakt je zorgen over de toestand van de wereld, je wil graag bijdragen aan meer duurzaamheid, zinvolheid, menselijkheid.
  • Je hebt het gevoel te leven met de handrem op, terwijl er diep in jou tegelijk zoveel passie en potentieel borrelt

​Kortom, je wil meer van betekenis zijn. Voor jezelf, voor je naaste omgeving en voor de rest van de wereld. Stel dat je in één zin zou kunnen zeggen waar jij voor staat? Een zin die je vertelt wat je grootste bijdrage is, je cadeau aan de wereld. Een zin die ervoor zorgt dat je bewuste keuzes maakt, élke dag opnieuw. Een zin die je intern kompas scherp stelt, die je pad verheldert, die jezelf en de mensen om je heen doen opliften. Een zin die je zelfsturing verhoogt, je richting en betekenis geeft. ​Dat is waar we naar op zoek gaan. Naar die parels van wijsheid in jou die je precies vertellen wat je grootste potentieel is, zodat je zelfverzekerder je plek inneemt en doet waar je voor gekomen bent, gewoon omdat niemand anders dat voor jou kan doen.

Het programma wordt verzorgd door Peter Plusquin en Sander van Eekelen CTPC. Zij schreven samen het boek ‘In 10 stappen een heldere levensmissie. Leef in lijn met je zijn en maak het verschil’. Je ontvangt dit boek als onderdeel van het programma.

Data: woensdag 12, 19, 26 januari en 2, 23 februari 2022 (telkens van 09.15 – 11.45 uur) ; 1 individueel coachgesprek van ca. 1,5 – 2 uur tussen 2 februari en 23 februari 2022; aantal deelnemers: 6 – 14