2022 Transformational Presence Global Leadership Gathering

Tijdens de Transformational Presence Global Leadership Gathering komen graduates van de Transformational Presence community vanuit de hele wereld samen voor een 3-daags event. Na twee jaar via zoom bijeen gekomen te zijn, is de intentie gezet om in 2022 elkaar weer op locatie te treffen. De locatie is Kapellerput in Heeze. Sommige mensen zullen elkaar hier voor het eerst persoonlijk ontmoeten in Kappelerput; anderen kunnen elkaar na een lange tijd weer in de armen sluiten.

Het programma begint inmiddels vorm te krijgen. Het thema  is ‘

A New Beginning:
Transformational Presence in a New Era

Daarbij horen vragen als wie we zijn als gemeenschap en wat er nodig is om samen een verschil te maken in de wereld. Verder komt het thema van pilgramage op, dit in relatie tot de woorden van de Spaanse Burgeroorlog dichter Antonio Machado (1875-1939):

Pathmaker, your footsteps
are the path and nothing more.
Pathmaker, there is no path;
you make the path by walking.

Zu het kunnen zijn dat de energie van de Gathering ons vraagt ‘welke pad wil je in de wereld creeren als je voorwaarts loopt?’

Registratie en prijzen

Het event moet kostendekkend zijn. Alle inkomsten die overblijven nadat de uitgaven zijn betaald, gaan via de Seale Foundation naar het Scholarship Fund om de uitbreiding van Transformational Presence in de wereld te blijven ondersteunen. Je totale kosten voor de Gathering zijn het inschrijfgeld, het Kapellerputpakket dat je kiest en eventuele reiskosten. Pre-registratie is nu open via het invullen van het registratieformulier. Klik hier om je in te schrijven.

  • Inschrijving voor de Global Gathering kost € 375 euro incl. BTW. Dit is inclusief koffie en thee gedurende de hele dag. Drankjes in de avond zijn voor eigen rekening. Registratiekosten zijn exclusief reis- of verblijfkosten en maaltijden.
  • Kapellerput biedt ons vier hotel- en maaltijdarrangementen om uit te kiezen. Zie de onderstaande tabel om het Kapellerput-pakket te kiezen dat bij je past. Pakket 2 (alleen lunches) is het minimum vereiste pakket om deel te kunnen nemen.
1 persoon per kamer 2 personen per kamer
Pakket 1: 2 nachten + 7 maaltijden

 Van vrijdag 10u tot zondag, 2 x ontbijt, 3 x lunch, 2 x diner, 2 x overnachting

€ 473,50 ex. BTW € 417,50 ex BTW 
Pakket 2: alleen 3 lunches

Van vrijdag 10 uur tot zondag, 3 x lunch

(exclusief diners en overnachtingen op de locatie)

€ 206,50 ex BTW
Pakket 3 – 3 lunches en 2 diners

Van vrijdag 10u tot zondag, 3 x lunch, 2 x diner (exclusief overnachting op de locatie)

€ 282,50 ex BTW.
Pakket 4: 3 overnachtingen + 3 x ontbijt, 3 x lunch en 2 x  diner                     

Van donderdag tot en met zondag, 3 x ontbijt, 3 x lunch 2 x diner (geen diner inbegrepen op de dag van aankomst) en 3 x overnachting.

€ 598,50 ex BTW € 485,00 ex BTW