Loading Events
  • This event has passed.
€10 – €50

25 September 2021 @ 09:30 - 12:30

Transformational Presence Community Dag zaterdag 25 september 2021

door transformationalpresence-community

Omschrijving

Op zaterdag 25 september 2021 organiseren wij  onze volgende online Community-dag voor de Nederlands- en Vlaamstalige Transformational Presence gemeenschap. Als werktitel is gekozen voor:  ‘Op ontdekkingsreis met onze TP-community’. 

Nu Alan Seale expliciet heeft aangegeven een andere rol te willen gaan vervullen, voelen we dat de energie transformeert. Wat betekenen de veranderingen voor ons als Nederlands- en Vlaamstalige community? Wat wil er hier gebeuren, wat wordt er mogelijk en wie vraagt dit ons te zijn? Op deze Communitydag willen we de weg openen om bewust te onderzoeken welk soort community wij samen tot manifestatie willen brengen. Uitgangspunt bij deze vraagstelling is dat we (h)erkennen dat de liefde voor het gedachtengoed rond Transformational presence ons verbindt, dit inclusief de manier waarop we op een diep niveau met elkaar in contact zijn. De nieuwe situatie nodigt in elk geval ons vieren uit om in co-creatie met iedereen in onze community die dat wil een bewuste reis te gaan maken. Deze ‘Community Journey’ zal uit meerdere etappes bestaat, zonder te weten waar het eindpunt ligt! Je kunt elke keer weer in- of uitstappen.

Op 25 september verkennen we samen het parcours van de eerste etappe. We zetten de intentie en focussen op wat we willen manifesteren. Wat zijn de zaadjes die we op de best mogelijke manier tot ontwikkeling willen brengen? Wat willen we achter ons laten? En welke waarden zijn belangrijk in onze reis?

Date:

25 September 2021

Time:

09:30 - 12:30

Cost:

€10 – €50

transformationalpresence-community

E-mail