Loading Events
  • This event has passed.
€27

29 March @ 15:00 - 17:00

Online introductieworkshop: De kracht van Transformational Presence

door ShiftsHappen

Omschrijving

Transformational Presence is een vernieuwende benadering van het leven, leiderschap en coaching. Het nodigt je uit eerst vanuit een groter plaatje naar een situatie te kijken en aan te voelen wat het potentieel is dat tot ontwikkeling wil komen. Het versterkt je bewustzijn hoe je aanwezig bent in een situatie en welke actie van jou gevraagd wordt. Het integreert je intuïtie met je intellect. Het effect is innerlijke rust en een onwankelbaar vertrouwen om welke situatie dan ook aan te gaan.

In de introductieworkshop ontdek je aan de hand van een ervaringsgerichte oefening wat er gebeurt als je eerst jezelf openstelt voor nieuwe informatie in plaats van direct in de actie en oplosmodus te springen. Ook gaan we aan de slag met de 3 fundamentele vragen van Transformational Presence. Deze vormen een onmisbaar handvat of je nu als coach andere mensen begeleidt, of als leidinggevende makkelijker zou willen omgaan met alle complexiteit om je heen of gewoon als mens krachtiger in het leven wilt staan.

De workshop is ervaringsgericht en interactief van aard. Aan de hand van een actueel vraagstuk dat op dit moment in je leven of op je werk speelt, creëren we ruimte voor ontdekkingen, nieuwe inzichten en focus op actie.

Als extra cadeau ontvang je het boek ‘Intuïtief Coachen in 10 stappen’. Dit leest als een toegankelijke, prettig leesbare, praktische inleiding tot Transformational Presence.

 


ShiftsHappen

Website